MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Ahad, Januari 23, 2011

Trip to Jakarta

Gua sedang kumpul duit. Tapi sorry brader Linglung, pasal gua bukan kumpul duit buat ikut trip lu ke pulau sebaliknya gua kumpul duit untuk trip gua ke Jakarta.

Misi gua ke Jakarta - Ada dua. Nak jumpa seseorang dan aktiviti Aimluvs di sana dengan Baim Wong. Lu orang tak kenal sape Baim Wong, lu orang punya pasal. Janji gua dapat ikut trip kali ini. Dah la gua termiss masa Baim datang KL 12 Jan hari tu. So, gua fikir gua tak mau miss kali ke dua.




Kawan2 gua, terutama Haiza. Inbox @ sms aku kalau nak tahu cerita lanjut. Terima kasih.

9 ulasan:

aKuPm berkata...

wah...banyak sungguh entri ko yg aku dah terlepas pandang beb...sowiii aku sgt2 bz..baru balik kuching lor....

arini baru setat keje, weh...aku nak ikut......biler?????? nak kene kumpul duit gak...jangan lupe aku key....lap u so much!!!!

-MsGoodNite- berkata...

Haiza - Beb! aku suka kalo ko dpt ikut. Dengarnye mungkin bulan 4. But belum kompom lagi.... papehal aku roger ko. Tp kalo ko betul2 dpt ikut, aku suka. At least aku ada seseorang yg aku kenal spnjg trip tu nanti :)

aKuPm berkata...

aku nak ikut, kasi tau kos beb bape, at least aku kene gak prepare duit nak pi, len la ko nak tanggung aku hhehehehe

-MsGoodNite- berkata...

diorg belom kompom rege. tp aku rasa elok stenby rm2000 dulu kot utk pakej. Itupun aku igt byk dh tu..pasal kwn aku kat sini buat ari tu rm1000 je pakej bandung & jakarta 2h 1m.

ko ikut ehh! aku dh inbox eiza pasal dia ckp teringin ke jakarta tp dia belom respon lagi la.

aKuPm berkata...

pakej tu termasuk hotel, flight, makan n minum ker???

-MsGoodNite- berkata...

hehehe.. ekceli aku pun belum tau lagi. diorg belum kuar pape statement. just inform kalo april ada trip ke jakarta.

aKuPm berkata...

baiklah!

-MsGoodNite- berkata...

skema ayat!

aKuPm berkata...

huhuhu "cewah!" hehe trademark siapakah itu? :P