MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, Mei 19, 2011

Intisari Jumaat - Awal Sehari

Yuhuu... Huahahha..Ops! terlebih suda. Assalamualaikum, salam sejahtera. Gua lil bit excited sebenornya pasal on 20th May yakni esok, gua nak nonton wayang filem Pirate of the Carribean yg ke 4; On Stranger Tides. Seperti biasa yang jadi mangsa ialah adik gua, sebagai peneman. Kawan gua? Toksah tanya la kalau kawan2 kat sini, diorang bukan kaki wayang. Kaki karoke je buleh harap.

Kiranya skrg ni kat US tgh summer la ye...

Gua tak buleh nak buat ulasan pasal filem ni, pasal belum tgk. Tunggu sok gua apdet perkembangannya. Ada lagi satu filem baru, Nur Kasih. Err.. sorry, pasal yg bersiri pun gua tak nengok, inikan pulak yg filem. Nanti gua macam org blur plak tak tahu hujung pangkal pasal dengar diorang cakap filem ni ibarat sambungan kepada yang siri. Pedulik apa gua?

Semoga esok gua sehat sampai ke malam. Amin.

4 ulasan:

Jiejah Gorjes berkata...

terus bersemangat ko kannn cisss

- GC - berkata...

baik gua layan showdown2011. keh3x

Zampeada berkata...

kaki wayang!

-MsGoodNite- berkata...

Zam - Heh! tak juga, hanya pada cerita tertentu

GC - showdown2011 cerita hape?

Jiejah - Keh keh keh! alhamdulillah..aku sehat sampai ke mlm :)