MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Isnin, Julai 25, 2011

Mimpi paling real selepas Cristiano Ronaldo ialah Baim Wong!

Memang leceh bila update blog tru fon ni. Sebagai seorang blogger yg rajin sebelum ni, tiba2 gua jadi malas dh nak update blog. Ai! Nasib la slagi x sambar notebook atau yg tbaru dlm fikiran gua tablet Android. Hoh! Taste bukan main. Mcm kelas2 artis jer..

Bila dh lama x post samtin kat sini, byk pulak citer merapu merepek yg gua nak share. Tp yg pasti merapu merepek gua itu selalunya adalah yg paling sweet bersemut pernah gua alami walau sekadar dlm mimpi. Lu org jgn gelak, gua bagi Muay Thai sedas kang, makan nasi ikut tiub plak nnt. Hoh!

Dulu --> Cristiano Ronaldo (gua lupa link, lu org cari sendiri) dtg jumpa gua dlm mimpi. Nak tau real x real mimpi gua tu, lu org yg belom penah baca kena baca la... Peh! Akan gua kenang seumur hidup, walau cuma mimpi. Real x realnya mimpi gua tu, sampai gua dah jaga pun boleh senyum2 malu sorg diri sampai ke tengahari.

Al-kisah, smlm gua mimpi lagi, tp kali ni Baim Wong plak dtg. Tp cara dia approach gua lain sket la dr abam Ronaldo. Abam Ronaldo mmg manjakan gua sgt, abam Baim ni treat gua mcm biasa je as an artist dgn fan dia tp in person yg special la. Dia ikut je apa gua suruh, layan je apa gua citer..hehehe sbb dia kata gua pemalu. Peh! Lu org jgn la emosi, kata mimpi, kan?! Tp mimpi ni punya real, gua rasa mcm dh betul2 gua berdepan dgn abam Baim. Berdebar dia bukan main, badan pun ada sket menggigil. Sampai gua bangun pagi td, berdebar dgn gigil tak hilang lagi. Okeh! Gua tipu, gigil x hilang bkn pasal mimpi jumpa Baim tp pasal mandi air sejuk, smlm hujan.
Mungkin sbb gua dh teringin sgt nak jumpa Baim kot. Rindu sgt! Dah ramai teman2 di BWFPO @ AimLuvs yg ke Jakarta jumpa dia, amik gambar, celebrate besday. Gua je yg belom ada rezeki, asik nengok gambar diorg je la sambil2 berangan nk jumpa Baim.

Kiranya ini mimpi kedua yg paling real la dlm hidup gua. Lu org igt senang ke nak mimpi jumpa org yg lu org suka? Dlm mimpi tu sumer sweet bersemut, real punya feeling sampai bangun tido lu org akan rase lagi feel indah tu.. Kalo lu org slalu mimpi mcm tu, itu tak real, mainan tido belaka. Tp kalo rare mcm gua ni, baru lu org akan rase real. Itu tandanya org yg lu mimpi tu betul2 dtg dlm mimpi lu org. Kahkahkah! Okeh! Itu gua saje ckp.

6 ulasan:

Jiejah Gorjes berkata...

cehhh camne baik wong bleh tersesat masuk mimpi ko ni??? patut la aku tunggu2 kemunculan dia dlm mimpi aku tak sampai2 rupanye dia dah tersesat cisssss!!!

Mr N berkata...

Dream for the future.. XD

ymn berkata...

hehehe.. mimpi yg posibel utk nak jumpa . klu mimpi akau .. ada jugak kebarangakalian nak jumpa kan kan ..:p

anyway slmt berpuasa

bighagenjo berkata...

:)

-MsGoodNite- berkata...

jiejah - itu la, ko tidur x baca bismillah.

Mr N - thanks for coming. Yup! better dream for future hehehe

Yaman - jumpa ko...? ko selalu jumpa along bob? okeh! boleh jumpa ko :)

bighagenjo - :)

Tanpa Nama berkata...

When will you post again ? Been looking forward to this !