MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Jumaat, November 18, 2011

Selamat Pengantin Baru Linglung!

Gua mula kenal brader ni cuma melalui blog. Gua lupa bila, tp 1st time gua buat blogwalking ke blog beliau selepas beliau tinggalkan komen kat blog gua. Okeh! Sebagai penulis blog amatur, yg sekadar menulis utk suka2 dan tak punya byk follower, sedikit sebanyak gua juga menghargai apabila ada blogger kental seperti beliau yg sudi jengah n leave comment kt blog gua. Dan bila gua jelajah ke blog beliau yg dikenali dgn "Aku Linglung", gua dapati beliau ada seorg penulis yg bagus. Dan gua suka baca post2 beliau.
Dari situ gua selalu blogwalking ke sana dan jadi follower beliau. Amat gua x sangka juga, kalo beliau nak follow gua. Terima kasih.

1st time gua jumpa beliau pulak, masa launching buku blog pertama beliau "Sperma Cinta". Gua dh penah buat review buku ni, boleh check kt KKMD achieved sbb gua update kt fon, ssh nk buat link. Launching tu kt KL tahu?! Gua dr Trganu sanggup pi KL utk support launching tu. Okeh! Tipu sket, sbnrnya kebetulan gua ada agenda di KL pada wktu terdekat, jd dpt la gua jumpa beliau. Masa ni juga, gua dpt jumpa Pipiyapong, Vee Juliet, Hamzah Ian, dan sape ke nama sorg pengulas kat Sokernet. Gua jumpa tunang brader ni jugak, cikgu Vee. Dia cikgu violin tahu?!

Itulah sejarahnya, camne gua boleh kenal dgn brader ni. Rapat x rapat tp kira baik la jugak, kan...sbb gua rasa gua boleh sembang dgn beliau mcm2. Minggu lepas gua pi KL, jumpa beliau dan pasangan utk ucapkan tahniah sbb esok dh tentu2 gua x dpt hadir nk raikan diorg. Gua pass skali hadiah wedding yg x seberapa tanda ingatan pada teman blog yg gua paling respek! 1st time gua jejak kaki kat UYA Distro yg kini jd kebanggaan beliau atas usahasama dengan rakan blog jugak - Deus (bkn nama sbnr gua igt). Gua dh tau UYA kt mana, hope lepas ni, gua boleh ke sana lagi.

Mungkin ada yg tanye, apesal gua mesti nak tulis pasal brader ni? Jawapan gua senang je, dia blogger kental pertama yg gua follow dan x sombong. Keduanya gua mmg menghargai kalo org baik dgn gua. Boleh? Kahkahkah! Anyway, selamat menjadi suami mithali bro!

3 ulasan:

Orang Akaun berkata...

dah kawen dah dia?

- GC - berkata...

nanti buat entry pasal gua plak...!! jgn sombong sgt.. haha

Tanpa Nama berkata...

GC - baik! Nnt gua kumpul sejarah idup lu.... Kehkehkeh!

Orang Akaun - hari ni 18hb dia nikah. Esok majlis kenduri di TTDI

*regards - msgoodnite