MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, November 03, 2011

When It's Over

Andai aku buat kau menangis, maafkan aku.
Andai aku buat kau kecewa, maafkan aku.
Andai aku buat kau kesal, maafkan aku.

Aku cuma manusia yg serba kekurangan.
Aku lemah, aku tak betah utk kuat.

Utk pertama kalinya gua rase gua benar2 telah menghancurkan hati seseorg. Gua tak pernah dirayu, dimohon sepenuh hati wktu gua dumbed somebody. Kali ini gua benar2 alaminya. Gua jd sedikit konfius. Apakah itu mainan psikologi atau ikhlas dr hati. Tp bila gua renungkan balik, gua tau dia mmg ikhlas sbb dia mmg sygkn gua dan gua juga sygkan dia. Tapi kenapa gua harus dumbed dia? Kan gua syg dia? Ia sgt complicated utk dirungkaikan. Umpama meleraikan simpulan benang yg bergumpal masa nak jahit baju t-shirt gua yg terkoyak. Last2, gua gunting benang yg bersimpul. Sambung menjahit dgn benang baru. Sama lah dgn relationship gua. Complicated yg ada cuma boleh diselesaikan dgn cara - we separate. Live our life in our own way. Gua mmg syg dia dan takkan mudah gua lupakan dia, walaupun gua yg dumbed dia. Damn! Ia adalah sesuatu yg rare gua pernah buat. Dumbed lelaki. Selalu gua yg kena dumbed sbb gua lemah, lembik atau senang kata, kalo cinta gua mmg setia. But this time, ada kelainan gua dh buat. Bkn gua x syg, x cinta tp gua harus buat keputusan ni, utk kebaikan bersama. J, maafkan I.

4 ulasan:

- GC - berkata...

kenapa break off kalo lu syg dia beb? ada masalah? boleh setel cara baik.

Tanpa Nama berkata...

GC - sblm gua buat keputusan ni, gua dh nilai dr byk sudut. Dulu gua x perasan sbb gua anggap itu pengorbanan tp lama2 gua rasa itu bkn pengorbanan tp hbgn sehala. Gua x sggup nk lanjutkan hbgn sehala mcm tu. so, lebih baik gua quit. Demi kebaikan dia jg. X guna gua hipokrit dpn dia, kan?

-msgoodnite
*gua x tau apesal bila gua komen ikut phone, nama gua x kuar sdgkan gua dh sign in. Mcm bodoh plak.

aKuPm berkata...

hahahhahahaha lu punyer phone tu kene upgrade hehehehe (mau upgrade carik gua yer)

heh ni mai gua nak habaq, cinta ni umpama minyak wangi sebenarnyer. semakin ko sedut semakin wangi, nak2 yg brand gempak2 tu kan.. tetapi ko kene keep spray lah. kalo ko dah malas spray bau tu akan ilang beb, xwangi dah...masam jek....cinta tu pon camtu arrr jugak, semakin xdijage akan jadi semakin pudar walopon ko ske n sayang sgt die.

Tanpa Nama berkata...

ehem2......

kakak suci,kenapakah??? :))

>>adik sucimu<<