MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Ahad, Disember 05, 2010

Special Delivery

 Hari ini pergi koje cam biasa walaupun dlm keadaan sejuk banget dan hujan yg boleh tahan renyai2nye... Apa nak buat, malas pun pegi gak la. Cuti dah takde..huhuhu..malang nasib aku!

Sampai tempat keje, terus bukak lappy. Cucuk berukben dan bersiap sedia untuk keje part time kat fesbuk. Sambil2 tunggu member lain yg belum sampai, layan mp3 sejenak dua. Tiba2 suara Black mendayu2 nyanyi untuk aku. Oh! bunyik henpon gua rupanya. Peh! Sape pulak pepagi menelipon nih?

"Salam..Cik Azura ke? Saya dari GDEX, ada bungkusan untuk cik. Opis bukak ke hari ni?", suara pompuan yg tak sedap kedengaran. Camne buleh jadi operator, pompuan tuh!

"Wsalam. Ye, saya. Bungkusan dari mana tu?"

"Dari THR. Nak hantar ke ofis ke?", tanya lagi. Uik! Ada tulis address umah gua ke?

"Ha'ah..hantar kat ofis la". "Okeh, terima kasih, cik". Klik! Talian diputuskan.

Saspen tak? saspen tak? Hahaha...Tiba2 nak dpt bungkusan. Dari THR plak tuh! Tak saspen pun, pasal aku dh tau mmg nk terima bungkusan cuma tak tau aje masa dan ketika. Pendek kata, tak sia-sia la ada kawan yg kerja kat stesen TV. Bila ada kontes, hadiah lebih2 boleh pass kat member2. Ni kali yg ke berapa ntah aku terima barang seludup camni.. Selalu dpt T-Shirt limited edition, Mug, CDs... Kali ini ada tambahan complimentary pass filem Harry Porter & The Social Network. Hari minggu nanti buleh marathon tgk wayang, sekali nengok The Chronicles of Narnia. Yehaa!


CD yg diterima
Tiset, Notbuk n CD K&A. Complimentary Pass H.P n Social Network

9 ulasan:

Zampeada berkata...

THR tu apakemendenyer?

-MsGoodNite- berkata...

THR tu TimeHighway Radio.. but actually kawan aku keje kat ASTRO..dulu dia kat sinar FM.

aKuPm berkata...

beb hehehhe,,siap publish dowh...hahahaha same arr ape ko dpt ngn aku...tiset jek aku xde, xpe..jnji aku dpt..tp kiter due jer ke yg dpt ek??? bertuah kiter huhuhuh

-MsGoodNite- berkata...

Haiza - Tiset aku mmg selalu request..hahaha

agaknya mmg kita berdua aje kot yg dpt pasal kita yg ckp direct ngan zack hari tu kan.. si fiza terlambat sket. kita dh abis ckp pasal ni baru dia dtg...

Zampeada berkata...

aku x jadi dengki... sbb brg2 yg korang dpt aku tak minat... hehehe...

-MsGoodNite- berkata...

ada juga barang yg aku timat ni, tp dh org bagi amik aje la kan... contohnya macam Kau & Aku tuh! ntah hape2..

IntanPesbok berkata...

aku nak gakkkkkk lenkali pas2 la kat aku miaahahahaha

Zampeada berkata...

dah free... amek jelah.. rejeki jgn ditolak org kata... (sila baca dlm nada tamak)

-MsGoodNite- berkata...

Intan - Cium kaki aku lu, leh? hahahaa

Zam - kah kah kah! bijak..bijak...