MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Jumaat, Disember 30, 2011

Perfect Story 2011

Rupa-rupanya hari ni dh 30 Disember 2011. Bermakna tinggal sehari lagi 2011 akan pergi dan 2012 akan datang. Gua tiada apa yg indah nk diframekan. Kecuali tahun 2011 ni gua buat pertama kalinya menjejakkan kaki ke pulau peranginan dan bersnokeling dgn jayanye.

Cerita lain, gua dpt bertemu dgn beberapa Aimluvs yg rata2nya mmg rapat di group dan twitter. Gua x reti nk kabor feeling dia camne tp yg paling senang nk ckp - SERONOK dpt jumpa diorg.

Part sedih pulak, bila cinta x kesampaian tp gua malas nk ulas mende ni panjang2. So far, gua alhamdulillah. Masih mampu meneruskan hidup seperti biasa.

Saat-saat akhir 2011, masalah disiplin gua. Yang tahu aje tahu, yg x tahu mmg gua xkan kabor.

Gua tinggalkan dulu KKMD ni sehingga tahun depan dgn semangat baru. Gua chow dulu, nak blah dating dengan abam Ronaldo sambut new year. Adios!




Sent from my BlackBerry® wireless device

3 ulasan:

QAS berkata...

zura ko pakai BB bold ke?

selamat thn baru zura...ni aku guna blog baru aku...blog lama aku mcm ada masalah teknikal la..bleh posting tp ada sumtin yg menyemakkan tp tak leh fix tensi2...kihkihkih

aKuPm berkata...

Warna warni kehidupan beb

-MsGoodNite- berkata...

akupm - perfect kan? serba lengkap :)